Autobusové lístky

ANGLICKO-Brusel-Dover-London-Birmingham-Peterborough-Derby-Sheffield-Bradford
NEMECKO- Dresden-Berlín-Magdeburg-Hannover-Bremen-Hamburg.
              
 

Letenky

Letenky do celého sveta
 

Corallia Beach

Destinácia: Cyprus, Južný Cyprus, Coral Bay
Kód zájazdu: 1327668
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Corallia Beach

TV chladnička,minibar sauna stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 400 m
Vzdialenosť od letiska: 30 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Úvod:

Hotel je skvelou voľbou pre všetky vekové kategórie, je situovaný v peknej oblasti a vytvára atraktívne prostredie pre oddych priamo pri pláži. Svojim návštevníkom ponúka ideálne podmienky na prežitie pohodovej dovolenky.


Poloha:

tento hotel sa pýši výhodnou polohou, priamo pri piesočnatej pláži v obľúbenej oblasti Coral Bay, v západnej časti ostrova Cyprus. Hotel je situovaný v tichej a kľudnej časti, no v okolí hotela sa nachádza aj pár reštaurácii a cca 400 m od hotela aj supermarket a obchod so suvenírmi, ďalšie taverny a kaviarne sú 15 minút chôdze od hotela. Pri  hoteli je aj zastávka autobusu, a tak sa pohodlne a ľahko dostanete aj do živšieho centra Paphosu. Vzdialenosť od letiska v Paphose (PFO) je 30 km.


Hotel:

vstupná hala s recepciou, lobby, bufetová reštaurácia s tematickými večerami vo vybraných dňoch, bar, vonkajší bazén s detskou časťou s ležadlami a slnečníkmi okolo bazéna a na záhrade zdarma, Wi-Fi pripojenie pri recepcii, detské ihrisko, menšie fitnescentrum, malý supermarket, tenisový kurt, úschovňa batožiny, parkovanie, za poplatok: stolný tenis, sauna.


Izby:

hotel tvoria jednoduchšie, no účelne zariadené štúdia a apartmány, orientované na okolie hotela alebo čiastočne na more. Štúdiá tvorí jedna miestnosť, majú možnosť 1 prístelky (pohovka) a sú vybavené zariadenou kuchynkou s chladničkou, kúpeľňou s WC, klimatizáciou, SAT TV a balkónom s posedením. Apartmány majú zariadenú kuchynku spojenú s obývacou časťou s prístelkami pre 1-2 osoby (pohovka), oddelenú spálňu pre 2 osoby, kúpeľňu s WC, klimatizáciu, SAT TV a balkón/terasu s posedením.


Stravovanie:

bez stravy, raňajky alebo polpenzia. Strava je servírovaná formou bufetových stolov v hotelovej reštaurácii. Niekoľkokrát za týždeň hotel ponúka tematické večere (grécky večer, cyperský večer, taliansky večer...)


Pláž:

piesočnatá pláž, vhodná aj pre rodiny s deťmi je priamo pred hotelovým areálom. Ležadlá, slnečníky a vodné športy na pláži sú za poplatok.



Kontaktujte nás

Potrebujete poradit s výberom dovolenky, alebo vypracovať ponuku na mieru?
Kontaktujte nás!

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Generované systémom ProfiTour