Autobusové lístky

ANGLICKO-Brusel-Dover-London-Birmingham-Peterborough-Derby-Sheffield-Bradford
NEMECKO- Dresden-Berlín-Magdeburg-Hannover-Bremen-Hamburg.
              
 

Letenky

Letenky do celého sveta
 

Vila Dalmacija

Vila Dalmacija - vila - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - kuchynka - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - obývacia časť apartmán 2+2 - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - štúdio 3+1 - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - štúdio 2+1 - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - spálňa apartmán 2+2 - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - štúdio 2+1 - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - pláž - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - Makarska - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - Makarska - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - pláž Makarska - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - Makarska - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - Makarska - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - Makarska - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - Makarska - námestie - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - Makarska - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska Vila Dalmacija - Makarska - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Makarska
Destinácia: Chorvátsko, Makarská riviéra, Makarska
Kód zájazdu: 1269152
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Vila Dalmacija

TV basketbal chladnička,minibar lekáreň lekárska služba kasíno bicykle diskotéka vodné bicykle vodné lyže potápačské centrum, lekcie potápania windsurfing, surf futbal volejbal tenis parkovisko vodné športy na pláži plážový servis štrková pláž okruhliaková pláž kamienková pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 1 km
Vzdialenosť od pláže: 100 m
Rýchly popis:

Udržiavaná dvojposchodová vila s vyvýšeným prízemím sa nachádza v tichej lokalite inak rušného strediska Makarska. Je vhodná pre všetky vekové kategórie klientov, ktorí ocenia pekné prostredie obklopené zeleňou a blízkosť pláže. 


Poloha:
cca 100 m od pláže, v blízkosti hotela Biokovka. Do centra mesta Makarska sa dá dostať približne za 15 minút pešou chôdzou.

Ubytovanie:
všetky štúdiá a apartmány disponujú klimatizáciou, malou kuchynkou s dvojplatničkou a základným vybavením, menšou chladničkou, vlastným sociálnym zariadením, SAT TV. Štúdio 2+1: jedna miestnosť s manželskou posteľou a rozkladacím gaučom pre 1 osobu, balkón (štúdio na vyvýšenom prízemí je bez balkóna). Štúdio 3+1: jedna miestnosť s manželskou posteľou a rozkladacím gaučom pre 1 až 2 osoby, zatvorená loggia, vyvýšené prízemie. Apartmán 2+2: spálňa s manželskou posteľou a obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby, terasa. Apartmány sú na vyvýšenom prízemí alebo na poschodí. Wi-Fi a parkovanie zdarma (obmedzený počet). Balkón za príplatok.

Stravovanie:
bez stravy, možnosť doobjednať večere alebo polpenziu v susednom hoteli Bonaca - raňajky formou bufetových stolov, večere formou výberu z 2 menu.

Pláž:
štrkovo-kamienková pláž, slnečníky a ležadlá na pláži za poplatok. Na pláži široká ponuka vodných športov za poplatok. 

Doprava:
autobusová, individuálna

V cene je zahrnuté:
7x ubytovanie v apartmáne resp. v štúdiu, posteľná bielizeň, klimatizácia, Wi-Fi, spotreba energií a záverečné upratovanie, služby delegáta.

V cene nie je zahrnuté:

Doprava: LUX BUS 145  EUR/osoba,  príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 30 EUR/osoba.  Povinné príplatky: pobytová taxa nad 18 rokov 21 EUR/osoba/7 nocí, pobytová taxa 12-18 rokov 10,50 EUR/osoba/7 nocí, palivový príplatok. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5 EUR/osoba/deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,30 EUR/deň. Ostatné doplatky: balkón 40 EUR/štúdio resp. apartmán/7 nocí, 7x večere 120 EUR/osoba, 7x polpenzia pre osoby do 12 rokov 130 EUR/osoba, 7x polpenzia pre osoby nad 12 rokov 170 EUR/osoba. 

Nástupné miesta: BA, KE, - bez príplatku, PO - 5 EUR, TT, Sereď - 10 EUR,  NR, PN, TO, - 15 EUR, NM, TN, PE, PP - 18 EUR, ZH, PD, BB, ZV, PB, ZA, MT, LM, PU, RK, LV - 20 EUR. Upozornenie: Miestenky nie je možné zakúpiť.


Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:

CHORVÁTSKO

Viac ako tisíc km dlhé jadranské pobrežie medzi Umagom na severe a Dubrovníkom na juhu je už dávno známe ako raj pre milovníkov mora, potápania, dobrého vína a vynikajúcej kuchyne. Dlhé pláže, termálne pramene, mohutné pohoria, či malebné mestá v nížine – to všetko ponúka návštevníkovi Chorvátsko. V neposlednom rade priateľské obyvateľstvo, s ktorým sa dorozumieme aj bez slovníka, je dôvodom k tomu, že Chorvátsko je pre slovenských turistov krajinou číslo jeden.

MAKARSKA

Najznámejšie stredisko južnej Dalmácie sa nachádza cca 60 km južne od Splitu v širokej morskej zátoke. Od pevniny ju chráni masív pohoria Biokovo, ktoré dotvára nezabudnuteľnú scenériu tohto kedysi malého rybárskeho mestečka. V súčasnosti je vyhľadávaná hlavne kvôli príjemnému podnebiu s vysokým počtom slnečných dní, upraveným plážam s borovicovou promenádou, azúrovému moru a v neposlednom rade aj mladými ľuďmi kvôli rušnému nočnému životu. Makarska je aj názov celej riviéry rozprestierajúcej sa od mestečka Brela až po Gradac.


Fakultatívne výlety:

Split - Trogir - poldenný výlet autobusom. Prehliadka najväčšieho mesta na chorvátskom pobreží Splitu a historického Trogiru.

Vodopády na rieke Krka- celodenný výlet autobusom do národného parku. Rieka Krka väčšinu svojej dĺžky preteká kaňonom, nachádza sa na nej mnoho vodopádov aj jazier. Medzi dvomi najkrajšími vodopádmi Rokši slapem a Skadarski bukem sa nachádza Františkánsky kláštor so vzácnou knižnicou.

Dubrovnik - celodenný výlet autobusom. Prehliadka historického mesta zapísaného v zozname UNESCO spojená s návštevou najznámejších pamätihodností.

Medjugorje - celodenný výlet autobusom. Návšteva pútnického miesta a vodopádov Kravice na spiatočnej ceste.

Ostrovy Hvar a Brač - celodenný výlet loďou. Plavba na ostrov Hvar, prehliadka mesta Jelsa, pokračovanie v plavbe na ostrov Brač do mesta Bol. Kúpanie na jednej z najkrajších pláží Jadranského mora Zlatni rat.




Kontaktujte nás

Potrebujete poradit s výberom dovolenky, alebo vypracovať ponuku na mieru?
Kontaktujte nás!

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Generované systémom ProfiTour