Autobusové lístky

ANGLICKO-Brusel-Dover-London-Birmingham-Peterborough-Derby-Sheffield-Bradford
NEMECKO- Dresden-Berlín-Magdeburg-Hannover-Bremen-Hamburg.
              
 

Letenky

Letenky do celého sveta
 

Rezidencia Sirena

Destinácia: Taliansko, Abruzzo, Tortoreto
Kód zájazdu: 1056275
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Sirena

TV chladnička,minibar vodné športy na pláži piesočnatá pláž
Vzdialenosť od centra: 50 m
Vzdialenosť od pláže: 50 m

Tieto moderné apartmány sa nachádzajú na 3. poschodí s výťahom priamo pri pláži a pešej promenáde v pokojnej južnej časti strediska, len 1,5 km od vodného parku Onda Blu.

UBYTOVANIE:  Apartmány sú vybavené TV a práčkou.

Trilokál pre 4-6 osôb: spálňa s manželským lôžkom, spálňa s 2 lôžkami, obývacia miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom, kúpeľňa a terasa.

Trilokál pre 6-8 osôb: spálňa s manželským lôžkom + palanda, spálňa s 2 lôžkami, obývacia miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom, kúpeľňa a terasa. Za 7. a 8. lôžko je príplatok 30,00 eur / osoba / týždeň

STRAVOVANIE: individuálne

 

Toto stredisko je známe pre svoj vzťah k moru, pretože tradičným miestnym ekonomickým sektorom je práve rybárčenie a v posledných rokoch aj rýchly rozvoj turistického sektora. Každé ráno je možné vidieť malé rybárske loďky, ktoré sa vracajú po nočnom rybárčení. Tortoreto Lido je mnohými nazývané "Aristokratické a elegantné" vďaka honosným vilám pozdĺž pobrežnej cesty postavených v štýle "Liberty" a vďaka všade prítomnej zeleni. Pri rozvoji tohto strediska sa dbalo na úroveň životného prostredia a od roku 1992 získava ocenenie modrej vlajky za čistotu mora, tzv. "Bandiera Blu". Pláž, pešie promenády a cyklistický chodník sú dlhé 3 km a na severe sa napájajú neprerušene na promenádu a pláž strediska Alba Adriatica. Pozdĺž pešej promenády nájdete viac ako 3.000 paliem. Sú tu záhrady, detské ihriská a bary na pláži, ktoré sa večer premenia na piano bary, tanečné sály, diskotéky a pod.

Kontaktujte nás

Potrebujete poradit s výberom dovolenky, alebo vypracovať ponuku na mieru?
Kontaktujte nás!

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Kurzový lístok

Generované systémom ProfiTour